Jag är så glad över det här städföretaget

Hej på er alla som idag valt att komma in till min blogg. Jag hoppas att ni ska tycka att ämnet för dagen är intressant. När ni läst klart kanske ni fått några praktiska tips på hur ni också kan göra er vardag lite enklare. För om du är som jag, en heltidsarbetande småbarnsmamma som får ta ett stort ansvar både på arbetet och i hemmet känner du till hur svårt det är att få ”livspusslet” att gå ihop. Ibrahimovic Städ har verkligen gjort stor skillnad för mig. Det här är en städfirma som många skulle kunna ha god hjälp av att anlita.

  

Vår familj bor i ett radhus i Sollentuna. Vi trivs och barnen har växt upp här. Men som heltidsarbetande förälder med barn som ska skjutsas till och från olika fritidsaktiviteter, mat som ska lagas och skolväskor som ska packas m. m, räckte tiden inte till för allt det andra. Dessutom arbetar min man i en annan stad och är hemma endast på helgerna. Städningen blev lidande. Eftersom dygnet inte har mer än 24 timmar hur gärna jag än hade önskat, kom räddningen när jag kontaktade Ibrahimovic städ. Jag fick en offert och visste i förväg vad jag skulle få betala. Det var inte alls dyrt! Så om du bor i Sollentuna och nu känner att även du skulle vilja få mer tid över till annat genom att slippa att städa själv, rekommenderar jag dig att kontakta Ibrahimovic Städ! Städningen hemma hos oss utförs metodiskt och noggrant och av trevlig personal. Ungefär var annan vecka kommer de hit. Fönstren ska nu bli putsade inför advent. Olika personer har olika behov men oavsett hur din situation ser ut kan ni säkert komma fram till en lösning anpassat efter ditt behov.