Jag tycker så mycket om min nya altan

God morgon på er alla läsare och välkommen in till bloggen denna morgon också och jag hoppas ni kommer tycka om det inlägg som jag tänkt skriva till er idag. Jag kanske har sagt det till er förut men det är mycket på gång nu i mitt nya hus i Sundbyberg. Ni som brukar kika in i bloggen vet om att jag byggt till en altan, och företaget som hjälpte mig med detta heter Maniek Byggtjänster. På grund av att jag tycker att de gjort ett så bra jobb, har jag nu anlitat denna firma igen. Nu håller de på och river ut en vägg mellan gästrummet och vardagsrummet. Det ska bli ett större vardagsrum. Jobbet kommer avslutas genom att målning och tapetsering. På grund av att de är så bra så ville jag berätta om denna firma för er, för det är många som skulle kunna ha god nytta av deras hjälp anser jag. Det här är ett företag som hjälper er i Sigtuna, Solna och Sundbyberg

  

Om ni inte har hört talas om Maniek Byggtjänster förut, kan jag avslöja att det här är ett företag vars snickare och övriga medarbetare alla har långa erfarenheter och gedigna kunskaper. Kanske ni också planerar att bygga om eller bygga till eller måla och tapetsera? De kan hjälpa till med det mesta inom bygg, både inom- och utomhus. Små eller stora jobb spelar ingen roll, de hjälper oavsett. Så om du funderar på att duktiga hantverkare, tycker jag verkligen att du ska höra av dig till dem. Det som också är riktigt bra, är att du kan få en offert, och sedan i lugn och ro fundera över föreslagna åtgärder och kostnader. Jag tror ni kommer bli riktigt belåtna om ni väljer att få era byggjobb utförda av dem!