Tyrsjöns Hem och Design

Hej på er alla mina underbara vänner som jag har här på bloggen. Idag är det måndag och jag hoppas att ni haft en bra helg! Jag har inte gjort något speciellt, mest varit hemma men det är inte så dumt det heller, att bara ta det lugnt och koppla av! Men så har jag också skapat mig ett hem som är litet utöver det vanliga och det är faktiskt det här som jag hade tänkt att prata med er om i det här inlägget. Det finns en så trevlig heminredningsbutik på Gotland som heter Tyrsjöns Hem och Design och i den butiken har jag handlat mycket heminredning som har gjort mitt hem till det trevliga hem som det är. 

Jag är rätt så nyfiken av mig och skulle gärna vilja få reda på hur ni har inrett hemma hos er? Vad är era bästa tips när det kommer till det här med inredning? Så undrar jag förstås om ni också har varit i denna heminredningsbutik på Gotland? Om ni inte har varit där och tycker att det här med inredning är lika roligt som jag så tycker jag absolut att ni ska besöka Tyrsjöns Hem & Design. Där kan man köpa det mesta som man behöver för att inreda sitt hem till humana priser. Personalen är helt underbar och ställer upp och ger tips och råd om man behöver det. Jag är en trogen och lojal kund på Tyrsjöns Hem & Design för jag har inte hittat någon annan heminredningsbutik på Gotland som är lika bra som den här. Oavsett om du på förhand vet vad du är ute efter, eller om du vill få tips och idéer på hur du kan inreda så är Tyrsjöns Hem & Design den perfekta butiken.