Vår familj fick hjälp med att behandla vårt golv

God afton önskar jag till alla mina läsare och välkomna in till bloggen där jag ikväll ska berätta för er om vilket skönhetslyft min insatslägenhet fick efter det att jag slipat parkettgolvet i vardagsrummet men också lagt in helt nytt köks- och sovrumsgolv. Om jag nu skulle sälja lägenheten så har den också ökat rejält i värde. Jag är som sagt en bostadsrättsinnehavare och jag bor i Täby strax norr om Stockholm. Flera av mina grannar hade anlitat ett företag som heter Fedis Golvtjänst AB och detta är ett företag som arbetar med golvbehandling, golvläggning och annat inom golvbehandling, i Järfälla, Täby och Danderyd

Jag flyttade in i området och till min underbara lägenhet 1978. Nu är barnen sedan flera år utflugna och jag har blivit änka. Lägenheten betyder framförallt trygghet för mig. Här har jag bott och trivts i 30 år och jag tänker inte flytta ännu. Det är ju gott trots allt att veta att jag med dessa åtgärder ifrån Fedis Golvtjänst ändå ökat bostadens värde men framförallt ökat trivsamheten för mig själv här hemma. Jag är ju den viktigaste personen i mitt liv – självklart är jag värd eleganta och praktiska golv!

Jag valde att anlita just detta företaget då flera grannar i föreningen tidigare anlitat dem – med goda resultat. Det är ett företag som funnits i några år men all personal har lång erfarenhet av det mesta inom golv. Det har flyttat in en ny generation bostadsrättsinnehavare i flera lägenheter de senaste två, tre åren och de yngre har ju velat rusta upp och lägga nya golv. När de hörde att även jag skulle rusta upp bostaden och lägga nya golv rekommenderade de mig att anlita Fedis golvtjänst till detta uppdraget. Något jag också varmt skulle rekommendera till er!